Tilda Strid, från Hässleholm, har varit omgiven av musik i olika genrer hela livet. Efter studenten kom Tilda in på Musikteaterskolan i Bjärnum. Tilda har gjort ett flertal sångjobb på bröllop, begravningar, invigningar och allsånger. Tilda har medverkat i musikalen Alice i Underlandet i rollen som Den falska sköldpaddan, i musikalen School of Rock i rollen som Patty samt i musikalen My Fair Lady, alla på Kristianstads teater. 

Noah Stjernqvist Starck, från Bjärnum, är en svensk/finsk singer/songwriter. Noah har under åren hittat sin egna stil inom musiken genom att kombinera alternativ/indie poprock. Under hösten 2022 skapade Noah sitt band Noah Henry med bandmedlemmarna Anton Simmingsköld, Emelie Simmingsköld, Jonatan Almfjord och Axel Heinonen. Han startade sitt företag Noah Henry Music och bandet gjorde en lyckad spelning på festivalen Torsjö Live 2022. 

I maj 2023 släppte Noah och Tilda låten ”These Days” på spotify. 

Den 9/8 ser vi Tilda Strid och Noah Henry på scen med Anton Simmingsköld, Emelie Simmingsköld, Jonatan Almfjord och Axel Heinonen. 

Tilda & Noah spelar Fredag 9 augusti på Stortorget