Grönwalls, en legendariskt dansbandsikon från Hässleholm, tog scenen med storm när de vann Dansbands-SM redan 1992. Sedan dess har de fyllt dansgolv och öron med sin oslagbara musik. Trots att de under de senaste åren valde att ta det lugnare har intresset för deras musik bara växt. Med hits som ”Varje litet ögonkast” som har över 12,5 miljoner spelningar på Spotify, har Grönwalls cementerat sin plats som en av Sveriges mest älskade dansband.

Nu är Grönwalls tillbaka med full kraft och med samma passion som när de började för 30 år sedan. Bandet, bestående av sex medlemmar, inklusive den karismatiska sångerskan Monia Sjöström, är redo att göra din danskväll oförglömlig. Med den nysläppta låten ”Vaknar i natten” visar de att de fortfarande kan överraska och underhålla sina fans. Boka Grönwalls för en danskväll full av nostalgi, glädje och fantastisk musik!

Grönwalls spelar upp till dans Fredag 9 augusti på Stortorget

Hässleholms Stadsfest är en del av Sommar Hässleholm 2024 som  presenteras av HessleCity, Sparbanken Skåne, Hässleholms Kommun,  Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad , Hotel Statt Hässleholm  , @hasslehem , @HIBAB utvecklar Hässleholm  , Hässleholm Miljö AB  , Hässleholms Fibernät , K-Fastigheter , Ramirent