DJ Pidd – Tyringes Egen DJ-stjärna 

 Med ett brinnande intresse för musik och en talang för att få dansgolven att koka, är DJ Pidd en av Skånes mest eftertraktade DJs. Han har byggt upp sitt rykte genom att leverera oförglömliga set på Malmös hetaste klubbar, där han alltid lyckas få dansgolvet att vibrera. Oavsett om det är house, techno eller hip-hop, så är DJ Pidd ett proffs på att skapa en atmosfär som få kan motstå. 

 Men DJ Pidds magi stannar inte vid klubbscenen. Han är också en favorit på HTS skolans fester, där han gång på gång bevisar sin förmåga att få även de mest reserverade att släppa loss och dansa natten lång. Med en kombination av klassiska bangers och nya hits, ser DJ Pidd till att varje evenemang han spelar på blir till en upplevelse att minnas.

DJ Pidd avslutar Hässleholms Stadsfest Lördag 10 augusti