Änglas resa på scenen började med rollen i musikalen Tarzan på Kristianstads Teater. Detta blev starten på en karriär fylld av uppträdanden på några av Sveriges mest framstående scener, inklusive Kristianstads Teater, Nöjesteatern i Malmö, Lorensbergsteatern i Göteborg och Dalhalla.


Med en bred erfarenhet av att uppträda både som solist och tillsammans med sin familj, har Ängla blivit en ofta anlitad artist på scener runt om i Skåne och ibland även i andra delar av Sverige. Hennes framträdanden med olika band, orkestrar och symfoniorkestrar vittnar om hennes mångsidighet och professionalism.


Förutom sina musikaliska framgångar har Ängla dansat sedan hon var 14 år. Hennes gymnasieutbildning vid Lunds dans- och musikalgymnasium, där hon gick en spetsutbildning inom musikal, har gett henne en gedigen grund i dansstilarna jazz och balett.

Ängla ser fram emot att fortsätta utvecklas som musikalartist och ser med spänning på framtida utmaningar och möjligheter.

Hon inleder till hösten sitt andra år vid den prestigefyllda musikalartistutbildningen i Stockholm.

Ängla medverkar under allsångskvällen i Hembygdsparken Torsdag 1 augusti