Runt om i Skåne sjunger folk allsång och dansar loss till medryckande baktakts-gung, pricksäkra melodier!Lyssnarna fylls av ett leende på läpparna och med en sprudlande värme i kroppen.
Bandet heter Carry A Stone!Detta ånglok till fenomen, bestående av 10 kompisar, bildades 2014.Tack vare komponenter som blåssektion, trummor, percussion, piano, gitarrer, bas och sång på bred skånska, skapas ett helt unikt sound med rötter i Ska, rock och reggae.Med hitlåtar som ”Lev livet” och ”Hästfolket” har det mätts upp till över 70.000 streams på Spotify.
– Försök stå still om du kan!?
Bandet har under vintern 2021 och vår/sommar 2022 varit högaktuella med föreställningen ”En hyllning till Peps Persson” som  mottagits med stående ovationer av fullsatta salonger ”
Carry A Stone spelar Lördagen den 13 augusti på Stortorget Hjärtligt välkomna!
Sommar Hässleholm presenteras av HessleCity, Hässleholms kommun , Sparbanken Skåne , Hotel Statt Hässleholm , @hasslehem , HIBAB, Hässleholm Miljö AB &Hässleholms Fibernät Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad #mitthässleholm #tillsammansförhässleholm #visithassleholm

Pin It on Pinterest

Share This