Kom och sjung och dansa med oss! Ta med hela familjen och följ med på BarnAllsångsResan! Vi far ut på landet i bussen med hjul som går runt, runt och besöker Fru Olssons bonnagård med djur som en vanlig men ovanligt fin kanin o vita lamm som säger bäbä. Plötsligt befinner vi oss i landet där man böjer bananerna och sen kanske det dyker upp en Babyhaj med familj? Vi framför många kända barnsånger som både små och stora känner igen och kan sjunga och dansa med i. 

Medverkar gör: Vanessa Sundblad, Malin Fredriksson, Fredrik Silfverberg & Anna Renud.

BarnAllsångsresan sjunger och dansar Fredagen den 5 augusti kl. 16.30 Hembygdsparken i Hässleholm!

Hjärtligt välkomna!

Sommar Hässleholm presenteras av HessleCity, Hässleholms Kommun, Sparbanken Skåne, Hotell Statt, Hässlehem, HIBAB, Hässleholms Miljö & Hässleholms Fibernät AB & Länsförsäkringar Göinge Kristianstad

Pin It on Pinterest

Share This