0733-60 00 90 mail@hesslecity.com

Bästa Hässleholmare och besökare,
I Hässleholm är det öppet som vanligt och du som känner dig frisk är varmt välkommen att äta, fika och shoppa i vår stad. Våra restauranger, caféer och butiker behöver oss kunder. För dig som stannar hemma erbjuder många av stadens verksamheter hemleverans.
Öppettiderna har ändrats med anledning av rådande läge hos vissa verksamheter.
För löpande information hänvisar vi er till våra sociala medier där vi så gott vi kan ska ge dig som besökare och kund service och information.
Om alla tänker efter en gång extra och gör det där lilla ärendet, köper presenter som egentligen ska köpas senare, skippar matlådan och äter lunchen ute, bokar en middag på stan eller tar avhämtning om man föredrar att äta hemma, letar upp produkter och beställer via någon verksamhet – gör vi skillnad. Ingen kan göra allt men vi alla kan gör något för att gynna vårt lokala näringsliv.

Vi följer myndigheternas direktiv och restriktioner väldigt noga och där för kommer våran planering av event se annorlunda ut. I dagsläget planerar vi att genomföra Vårmarknaden 25 april samt Krogrundan 9 maj som dom ligger idag men detta kan givetvis ändra omgående om någon ny information kommer.

Ni är alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss om ni har frågor m.m.

Pin It on Pinterest

Share This