0733-60 00 90 mail@hesslecity.com

Pidde P har under de senaste åren gjort sig ett stort namn på den skånska artisthimlen, inte minst för alla våra barn! 
När Sverige slog ut Italien i VM-playoffens 61:a minuten visste Petter Hedwall aka. Pidde P direkt att han ville göra en VM-låt, där efter kom det stora genombrottet. ”Jag älskar att uppträda för kidsen och jag älskar även att både spela och kolla på fotboll. Så därför slog jag ihop båda grejerna! Fotbollen betyder såklart extremt mycket för spelarna. Men det som betyder ännu mer för dem är såklart deras familj och barn. Jag tänkte att få höra sina egna barns röster/ hälsningar i en låt måste vara det finaste man kan höra…” 

Utöver den stora hiten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva” känner vi även igen låtar som ”När texten är på spanska börjar alla dansa” och ”Kickar du så flippar jag”. Pidde P uppträder fredagen den 23 augusti på Hässleholms Stortorg! Lyssna in honom HÄR: https://open.spotify.com/artist/4RejC27ZYVf1l48buiDkpS…
#hässleholmsstadsfest #hesslecity

Pin It on Pinterest

Share This