0733-60 00 90 mail@hesslecity.com

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. Just nu upplever Markoolio en renässans och på Emmabodafestivalen 2018 samlade han upp emot 10 000 glada festivalbesökare framför scenen!

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko “Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla!

Markoolio uppträder fredagen den 23 augusti på Hässleholms Stortorg! Lyssna in honom HÄR: https://open.spotify.com/artist/0cAOG10Gh3ORpBRZ9c7Zam?si=MD_VgQBvR-y6Bcuu0CR11g

#hässleholmsstadsfest #hesslecity 

Pin It on Pinterest

Share This