0733-60 00 90 mail@hesslecity.com

Shirins karriär kickstartade då hon 2018 släppte singeln “Together We Are Weak” och sitt debutalbum “Almost Lover”. Hennes debut i större sammanhang var när hon framförde Frans låt If I Were Sorry i finalen av 2017 års melodifestival tillsammans med bandet Damn!. Under 2017 medverkade hon också i Lotta på Liseberg och 2018 var hon med i premiären av Allsång på Skansen. Förutom sina soloframträdanden spelar Shirin med sitt eget band, som också följer med henne till Hässleholm! 

– ”Vi började spela ihop för tre år sedan. Trummor, bas, piano, nu har vi även en tjej på kör, pads och percussion. Ett riktigt bra band kan man inte köpa. De bär en som sångerska och gör att man presterar som bäst. Du leker med musiken och är ändå trygg.”

Hennes mamma är från Tyskland och pappa från Libanon, och båda är läkare. Hon beskriver sig som “en gammal själ”. Hennes barndom var uppdelad både geografiskt och språkligt. Musik blev ett utlopp där hon kunde hantera ilska, frustration och andra tankar. 

Shirin uppträder lördagen den 24 augusti på Hässleholms Stortorg! Lyssna in henne HÄR: https://open.spotify.com/artist/79JTEMLzQSqwCjtoxjTy8D?si=1BJH7lXlS7CaVJ4iVopxMw

#hässleholmsstadsfest #hesslecity 

Pin It on Pinterest

Share This