0733-60 00 90 mail@hesslecity.com

HessleCity presenterar stolt Hässleholms Stadsfest 23-24 augusti! Vi tror att en levande stad och ett levande varumärke skapar en positiv association. Tillsammans med Hässleholms kommun & andra företag förvandlar vi Hässleholms centrum till en stor festplats den 23-24 augusti, gratis för hela familjen! Med hjälp av musikupplevelser, mat & dryck, samt andra former av aktiviteter strävar vi efter att presentera ett fullspäckat program för hela familjen, underhållning för stora och små. Med stadsfesten vill vi lyfta det positiva ansiktet utåt för Hässleholm och bjuda in till sommarens stora folkfest för alla Hässleholmare! Varmt välkomna!

Evenemanget är GRATIS, vi tar ej inträde.
Spelschema och artister presenteras inom kort.

Med vänliga hälsningar, HessleCity & Stage Dream Productions

Pin It on Pinterest

Share This